Kapcsolat

Csillag Kata

E-mail: csillagfitt@gmail.com

Facebook:     
https://www.facebook.com/csillagfitt/

Megtalálhatóak vagyunk: 

8000, Székesfehérvár
Selmeci utca 27.
(Parkolás az utcán, ingyenesen) 

BÉRLETVÁSÁRLÁS ÉS BÉRLETKEZELÉS AZ ONLINE RENDSZERREL

 

# Reservio #újabbészrevételek #foglalás #bérletvásàrlás #bérletkezelés

- Lehet-e egy név alatt több vendéget is órára bejelentkeztetni? A bérletvásárlás a rendszeren keresztül történik?

- A rendszerben lehetséges az, hogy egy név alatt bejelentkezzen valaki többed magával az órára, főleg ennek a csoportos óráknál van jelentősége. Pl. Anya bejelentkezik és hozza magával Apát és a gyerkőcöt is mozogni.

A bérletvásárlás viszont továbbra is nálam zajlik, tehát fizetni előre utalással tudsz vagy nálam személyesen a stúdióban. A rendszeren kersztül nem lehetséges bérletvásárlás.
Ami változás, hogy már nem a füzetembe írom az alkalmakat, hanem a rendszerbe felviszem a neved mellé azt a bérlettípust (a Reservio kuponnak hívja), amelyet kiválasztottál és kifizettél nálam. Minden este záráskor végignézem a napot, és mint egy jelenléti ívnél, annyit kell csak tennem, hogy a neved mellett kiválasztom "Az ügyfél megérkezett" opciót, amennyiben részt vettél az órán. Ez azt jelenti, hogy a rendszer okosan magától automatikusan levonja az alkalmat a bérletedből. Vagy kiválasztom "Az ügyfél nem érkezett meg" lehetőséget, és ha nem történt meg részedről a kijelentkezés, a rendszer szintén automatikusan levonja a bérletből az alkalmat.
Ezzel tudom magamnak kivédeni azt, hogy a bérletek lejárati ideje kitolódjon, valamint biztosan nincsenek elszámolva az alkalamak, hiszen a számítógép elvégzi helyettem ezt a munkát, így jóval kevesebb a hibalehetőség, amit én véletlenül, vagy figyelmetlenségből esetleg elrontanék papír alapon.
Fel tudok venni egy emberhez több bérlet típust is egyszerre, pl. Jön anya és a gyerkőc külön-külön (egy felnőtt és egy gyerek) bérlettel.
További kérdés/észrevétel esetén írjatok, ez így nagyon jó, hogy mástól is jönnek infók!
Kata
????
vissza