Kapcsolat

Csillag Kata

E-mail: csillagfitt@gmail.com

Facebook:     
https://www.facebook.com/csillagfitt/

Megtalálhatóak vagyunk: 

8000, Székesfehérvár
Selmeci utca 27.
(Parkolás az utcán, ingyenesen) 

MIÉRT ÉS MIKOR KAP A VENDÉG LEMONDÓ ÜZENETET AZ ONLINE RENDSZERTŐL?

 

# Reservio #újabbészrevételek
#csoportosórák #hasznosinfók #lemondóüzenet

- Az adott napon, amikor órára szeretnél jönni, miért 12 óra környékén kapsz a rendszertől lemondó üzenetet, ha nincs meg a létszám (min.3 fő), amikor a vendégeknek az óra előtt 24 órával legkésőbb be kell jelentkezni vagy le kell mondani az óràt? Ez rendszerhiba?

- Azért, mert (nemrégiben írtam is itt a csoportban), ha valaki annak ellenére, hogy látja a naptárban azt, hogy az adott órára kevesebb, mint hárman jelentkeztek be, de szeretne abban az időpontban a csoportos óra helyett egyéni foglalkozásban részesülni, azt nekem aznap 12 óráig jelezheti bàrhol üzenetben.

DE!!
Ez nem azt jelenti, hogy én nem tisztellek meg Titeket azzal, hogy Nektek 24 órával előbb kell megtenni a ki-és bejelntkezést az óràra, én pedig ráérek aznap délben lemondani egy óràt, hanem alapvetően a vendégek eladata figyelemmel kísérni, hogy hogyan állnak a létszámok.

Felajánlottam egy opciót arra ez estre, ha kevés létszám ellenében még is tornázni szeretne valaki. Nyilván ennek ára van, hiszen a csoportos órák árai csoportra vannak kikalkulálva...de ezt mindenki saját maga eldöntheti, hogy szeretné-e vagy sem.

Szóval a lényeg, hogy ilyen esetben, ha a létszám nincs meg az adott csoportos órára, nem is kellene egyáltalán üzenetet kapnod, hiszen ránézel a naptárra és egyértelműen látod. Arra gondoltam, ha az óra előtt 24 órával küldené ki a rendszer a lemondó üzenetet, akkor azt gondolnátok, hogy az egyéni torna lehetősége is elveszett, ezért az adott napon 12 óra magasságában megy az automatikus lemondó üzenet. Tehát ez nem egy rendszerhiba, direkt van így.

A további kérdéseket, észrevételeket ezután is várom! Ha felmerül valami, amit jeleztek nekem, azért írom ide ki, hogy ha más is hasonló gondba kerül, akkor hátha itt megtalálja a választ...együtt könnyebben megtanuljuk a rendszer használatát!
Kata
????
vissza