Kapcsolat

Csillag Kata

E-mail: csillagfitt@gmail.com

Facebook:     
https://www.facebook.com/csillagfitt/

Megtalálhatóak vagyunk: 

8000, Székesfehérvár
Selmeci utca 27.
(Parkolás az utcán, ingyenesen) 

Bemutatkozás

 

Üdvözöllek!

A CSILLAG FITT Tánc-és mozgásstúdió 2016. októberétől működik Székesfehérváron, Öreghegyen. A mozogni vágyók többféle torna és táncos foglalkozás közül is válogathatnak, melyeken egyéni-és csoportos óra keretében is részt lehet venni. A stúdióban a feltöltődés, a kikapcsolódás, és a mozgás szeretete áll a középpontban.

A CSILLAG FITT Tánc-és Mozgásstúdió Öreghegyen, az Öreghegyi Közösségi Ház utcájában található a Selmeci utca 27. szám alatt. Gyalogosan, busszal (kb. 3-5 perc séta a buszmegállótól, attól függ melyik buszra szállsz) és autóval is könnyen megközelíthető, parkolni az utcán tudsz díjmentesen.
A foglalkozások egy 40 m2-es tükrökkel, eszközökkel, a tornához szükséges szőnyegekkel felszerelt helyiségben zajlanak. Öltöző, fürdő, mosdó biztosított.

 

 

Csillag Katalin vagyok tánc instruktor, aerobik sportedző, pilates oktató, svédmasszőr. Jelenleg a főiskolán gyógypedagógia szakon tanulok, a továbbiakban mozgással való fejlesztéssel szeretnék foglalkozni. Folyamatosan képzem magam a fent említett területeken. Elvégeztem például a Kinesio tape kezelés tanfolyamot valamint a Fascia tréninget. 

 

 

 

 

 

6 éve kezdtem el vezetni egy sportegyesülethez tartozó táncklubot, ami 2016-ban átalakulhatott önálló tánc-és mozgásstúdióvá. A tánc mindig jelen volt az életemben, már 3-4 éves korom óta folyamatosan tanultam valahol különböző táncokat. A klasszikus balett alapok után a Swing táncok ragadtak magukkal, és 10 év tanulás után már tánc tanfolyamokat is tartottam különböző korosztálynak. Találkozhattál velem Székesfehérváron a Tatay Sándor Gimnáziumban, Velencén a dr. Entz Ferenc Mezőgazdasági Szakközépiskolában mint óraadó testnevelő tanár, és jelenleg is tartok női kondi tornákat a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának Nyitott Tornaterem Programja keretében saját stúdióm vezetése mellett.  Célom, hogy a hozzánk ellátogató mozogni vágyók megtalálják a számukra legmegfelelőbb mozgásformát, és jó közérzettel térjenek haza a remek hangulatú órák után.  Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyermekek szeressék a mozgást és a zenét. Erre nálunk a nyári napközis táborok alkalmával van lehetőségük, hogy megkedveljék a ritmust, a mozgást, a táncot.

Szeretettel várok mindenkit egyéni és csoportos foglalkozásaimon! :)

 

https://www.facebook.com/csillagfitt/


Kapcsolat

Név *:
E-mail: *:
Mobil: (csak számmal) *:
Üzenet: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!