Kapcsolat

Csillag Kata

E-mail: csillagfitt@gmail.com
Telefon: +36/70-629-0510

Facebook:     
https://www.facebook.com/csillagfitt/

Megtalálhatóak vagyunk: 

8000, Székesfehérvár
Selmeci utca 27.
(Parkolás az utcán, ingyenesen) 

Bemutatkozás

 

Üdvözlünk!

A Csillag FITT Tánc-és Mozgásstúdió 2016. szeptemberétől vár  minden kedves érdeklődőt. Nálunk 4 éves kortól minden korosztály megtalálja a neki megfelelő mozgásformát. A teljesen kezdőtől a haladó szintig szinte mindenkinek tudunk a számára megfelelő órát ajánlani a torna foglalkozások és a táncos foglalkozások közül is.

 

A Csillag FITT Tánc-és Mozgásstúdió Öreghegyen, az Öreghegyi Közösségi Ház utcájában található a Selmeci utca 27. szám alatt. Gyalogosan, busszal (kb. 3-5 perc séta a buszmegállótól, attól függ melyik buszra szállsz) és autóval is könnyen megközelíthető, parkolni az utcán tudsz díjmentesen.
A foglalkozások egy 40 m2-es tükrökkel, eszközökkel, a tornához szükséges szőnyegekkel felszerelt helyiségben zajlanak. Öltöző, fürdő, mosdó biztosított.

 

Csillag Katalin vagyok aerobik sportedző, pilates oktató és rúdtánc-
sportprezenter, jelenleg a főiskolán gyógypedagógia szakon tanulok, a továbbiakban a mozgással való fejlesztéssel szeretnék foglalkozni a tánc, az aerobik és a pilates órák mellett. 6 éve kezdtem el vezetni egy
sportegyesülethez tartozó táncklubot, ami most átalakulhatott önálló tánc-és mozgásstúdióvá. A tánc mindig jelen volt az életemben, már 3-4 éves korom óta folyamatosan tanultam valahol különböző táncokat. A klasszikus balett alapok után a Swing táncok ragadtak magukkal, és 10 év tanulás után már tánc tanfolyamokat is tartottam különböző korosztálynak. Találkozhattál velem Székesfehérváron a Tatay Sándor Gimnáziumban, Velencén a dr. Entz Ferenc Mezőgazdasági Szakközépiskolában mint óraadó testnevelő tanár, és jelenleg is tartok női kondi tornákat a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának Nyitott Tornaterem Programja keretében saját stúdióm vezetése mellett.  Célom, hogy a hozzánk ellátogató mozogni vágyók megtalálják a számukra legmegfelelőbb mozgásformát, és jó közérzettel térjenek haza a remek hangulatú órák után.  Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyermekek minél előbb megismerkedjenek a mozgással és a zenével, és  hogy minél előbb alakítsuk ki náluk a helyes testtudatot.

Szeretettel várok mindenkit egyéni és csoportos foglalkozásaimon! :)

 

https://www.facebook.com/csillagfitt/


Kapcsolat

Név *:
E-mail: *:
Mobil: (csak számmal) *:
Üzenet: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!