Kapcsolat

Csillag Kata

E-mail: csillagfitt@gmail.com
Telefon: +36/70-629-0510

Facebook:     
https://www.facebook.com/csillagfitt/

Megtalálhatóak vagyunk: 

8000, Székesfehérvár
Selmeci utca 27.
(Parkolás az utcán, ingyenesen) 

CSOPORTOS ÓRÁK

TORNA FOGLALKOZÁSOK

FIT-BALL

Az óratípus magába foglalja azokat az erő-állóképességet fejlesztő gyakorlatokat, melyekkel a test teljes átmozgatása valósítható meg. 5-10 perces intenzív bemelegítés után a nagyobb izomcsoportokat megcélozva erősítő gyakorlatokat hajtunk végre magas ismétlésszámmal, különböző eszközökkel (softball, fitball, kézi súlyzó, gumikötél) illetve azok nélkül. Az óra végén 5-10 perces levezető nyújtással ellazítjuk a megdolgoztatott izmokat.

 http://www.csillagfitt.hu/orarend/

 

ALAKFORMÁLÓ AEROBIK

Egész testet átmozgató, fő izomcsoportot megdolgoztató, erő-és állóképességet fejlesztő óra. A gyakorlatok végrehajtásához  alkalmanként használunk segédeszközöket, kézi súlyzót, step padot.
Változatos aerobik zenék ! Az órát kezdők, túlsúlyosak is élvezhetik.

http://www.csillagfitt.hu/orarend/


ZSÍRÉGETŐ AEROBIK

Aerobik alaplépésekből álló folyamatos mozgás,  az erő-és alakformáló gyakorlatokat saját testsúllyal végezzük. Az egyik leghatékonyabb zsírégető edzésforma. A zsírégetés nem az edzésen történik, hanem a folyamat (3-5 zsírégető óra hetente) átállítja a szervezet anyagcseréjét zsírégető üzemmódba. Az óra alatt főként retró és latin ritmusok szólnak.

 http://www.csillagfitt.hu/orarend/

 

PILATES

Speciális edzésforma, törzsstabilizációs tréning ami a testet edzi, a törzsstabilizációt helyezi a középpontba melyet speciális légzéstechnika kísér. Kiemelten dolgozunk a törzs, a hát és a has izmaira. Alkalmanként a gyakorlatokhoz használunk fitball vagy softball labdát, kézi súlyzót. Az óra alatt kellemes lassú zene szól. Minden korosztálynak ajánlott.

 http://www.csillagfitt.hu/orarend/

 

STRECHING=NYÚJTÁS

Nyugodt, meditatív óra lassú, halk zenével. Ülő munkát végzőknek kifejezetten ajánlott óratípus. A nyújtó gyakorlatok segítségével megelőzhetőek vagy enyhíthetőek a különböző mozgásszervi panaszok (Pl. hátfájás, derékfájás). Segít a mentális ellazulásban, regenerálja az izmokat és a szellemi állapotunkat. Kezdőknek és idősebbeknek is ajánlott.

http://www.csillagfitt.hu/orarend/

 

TÁNCOS FOGLALKOZÁSOK

SWING/BOOGIE-WOOGIE 

Képzésünk folyamatos, addig veszel részt óráinkon, ameddig szeretnél. A haladó szint után továbbfejlesztheted Boogie tudásodat, az órákon előkerülnek a Lindy hop és a Charleston alapjai is. Részletek a tánctörténet dióhéjban menüpontban. Kizárólag táncpartnerrel vehetsz részt az órákon!

 http://www.csillagfitt.hu/orarend/


ROCK THE BILLY

Ez egy új műfaj, melybe a Boogie, a Swing, a Jazzabilly és a Rock and Roll tartozik bele.
A tánc és a fitnesz ötvözete. Mit jelent ez? Minden héten új koreográfiát tanulunk, közben jól megdolgoztatjuk a testünket, ezért kiváló zsírégető hatású óra is egyben.
Az óra időtartama 50 perc.
TÁNCPARTNERRE NINCS SZÜKSÉGED!
Ne maradj le!!! Minden korosztálynak ajánlott!

www.rockthebilly.com

SZERETETTEL VÁRLAK ÓRÁIMON!!

https://www.facebook.com/csillagfitt/

Kapcsolat

Név *:
E-mail: *:
Mobil: (csak számmal) *:
Üzenet: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!