Kapcsolat

Csillag Kata

E-mail: csillagfitt@gmail.com

Facebook:     
https://www.facebook.com/csillagfitt/

Megtalálhatóak vagyunk: 

8000, Székesfehérvár
Selmeci utca 27.
(Parkolás az utcán, ingyenesen) 

ESKÜVŐI TÁNCOKTATÁS

Az esküvői táncok oktatása magánóra keretében zajlik. Lehetőség van nyitótáncot és/vagy meglepetéstáncot tanulni, illetve ha csak a táncparketten szeretnétek magabiztosan mozogni, ajánlom szeretettel magánóránkat.

A párok először egy személyes találkozón vesznek részt, ahol megbeszéljük az elképzelést és a részleteket (pl. koreográfia hossza, tánc stílus, hány db táncot szeretnétek megtanulni, zene választás/vágás … stb). Ez az alkalom INGYENES, körülbelül 20 percet vesz igénybe. 

Az időbeosztás rugalmas, a koreográfiát  és amennyiben szükséges a zenét a párok igényeinek megfelelően készítjük el. Időpont egyeztetés e-mailben: csillagfitt@gmail.com vagy a facebookon: www.facebook.com/csillagfitt lehetséges.

A zene vágáshoz ajánlom egy profi zenész-és hang technikus ismerősömet. Az egyszerűbb vágás (pl. 2 zene összevágása) 1500 Ft, a bonyolultabb vágás (pl. mixek készítése 3000 Ft). Mindkettő egyszeri díj, ha a zene összevágva nem tetszik elsőre, akkor lehetőség van újravágatni, ezért plusz díjat nem számol fel.

A magánórák díja: 3800 Ft/60 perc

Az óradíjon felül semmilyen más díjat nem kell fizetni.

Célunk, hogy a közös tánc felejthetetlenné tegye a párok estéjét!!

Foglalj most időpontot! http://www.csillagfitt.hu/idopont-foglalas/

http://www.csillagfitt.hu/hazirend/
Kérünk, a házirendet mindenképpen olvasd el és tartsd tiszteletben, hogy mindenki számára zavartalan élmény és kikapcsolódás legyen a CSILLAG FITT óráin való részvétel! Köszönjük!