Kapcsolat

Csillag Kata

E-mail: csillagfitt@gmail.com

Facebook:     
https://www.facebook.com/csillagfitt/

Megtalálhatóak vagyunk: 

8000, Székesfehérvár
Selmeci utca 27.
(Parkolás az utcán, ingyenesen) 

IDŐPONT FOGLALÁS

AZ IDŐPONT FOGLALÁS MÓDJA:

1. Kattints a linkre! (Picit lejjebb találod a linket)

2. Nyomj a "foglaljon most" gombra!

3. Görgetéssel válaszd ki a napot és nyomj a kiválasztott óratípusra!

4. Add meg a nevedet, az e-mail címedet, a telefonszámodat, fogadd el az adavédelmi szabályzatot (pipáld be a négyzetet), majd nyomj rá a "foglaljon most" gombra.

5. "Időpont visszaigazolásra vár" e-mail-t azonnal kapni fogsz. Amikor megerősítem foglalásodat, megint kapni fogsz egy e-mailt, ekkor válik jelentkezésed érvényessé.

 

RESERVIO NAPTÁR:
https://csillag-fitt2.reservio.com

 

KÉRLEK, A KÖVETKEZŐKET VEDD FIGYELEMBE:

  • Minden edzésre/órára be kell jelentkezned! Egyszerre max 60 nappal előre tudsz időpontot foglalni.
  • Foglalás/lemondás legkésőbb az óra kezdete előtt 1 nappal. (Pl.: Zsírégető köredzés kedd 19:00, jelentkezés és lemondás hétfő 19 óráig.)
  • Amennyiben a lemondás nem történik meg az edzésről/óráról, a rendszer automatikusan levonja az alkalmat a bérletből, vagy tartozásként kezeli, azaz akkor vehetsz részt a következő órán, amennyiben rendezted az elmulasztott óra 100 %-os ellenértékét!
  • Amennyiben látod a Reservio naptárban, hogy a kiválasztott órára nincs meg a 3 fő, de szívesen részt vennél helyette egyéni órán (díját lásd az árak menüpontban), akkor írj üzenetet a csillagfitt@gmail.com mail címre vagy messengeren (Facebook: Kata Csillag) legkésőbb az adott óra napján 12 óráig, és így nem marad el az óra. Ha megvásárolt bérleted van, de egyéni órán tudsz részt venni, ilyenkor a bérlet lejárati ideje módosul. Annyi alkalommal tolódik ki a lejárati ideje, ahány alkalommal egyéni órát kellett venned a csoportos létszám hiánya miatt.